YV-Dance treedt op bij Havana

SLIEDRECHT YV-Dance juit Sliedrecht en Alblasserdam gaf zaterdag een dansuitvoering voor op de vlonders bij café Havana. YV-Dance geeft vanaf vorig jaar iedere donderdag streetdance/hiphop in café Havana en wilde het seizoen starten met een kleine show.

,,Al in de winter hadden initiatiefnemers Paco Struik (eigenaar Café Havana) en ik het idee om de leerlingen eens in de picture te zetten", aldus Yvonne Verschoor. De regen leek voor de dansers roet in het eten te gooien, maar net voor de show kwam de zon door en konden de leerlingen laten zien wat ze geleerd hadden het afgelopen jaar. Leerling Nikki Heyligers vertelt: ,,Het was ontzettend leuk om te doen en ik was zo blij dat het droog was. Het was niet de eerste keer dat ik een optreden gaf met deze meiden, want onze juf komt uit Alblasserdam en daar dansen we ook vaak voor publiek. Ik hoop wel dat we vaker in Sliedrecht mogen optreden.

YV-Dance zal ook dit jaar weer streetdance en hiphop lessen verzorgen in Landvast, maar dit jaar zal er ook een klas starten vanaf 12 jaar.