Zeven nieuwe vrijwilligers Home-Start Drechtsteden

SLIEDRECHT Home-Start Sliedrecht, een activiteit van Humanitas Drechtsteden, biedt gratis laagdrempelige (opvoed)ondersteuning aan gezinnen met minimaal één kind onder de zeven jaar. De vrijwilligers komen wekelijks bij een gezin thuis. Zeven nieuwe vrijwilligers ontvingen eind mei uit handen van hun coördinator een certificaat.

Zij volgden een interne training als voorbereiding op hun taak als vrijwilliger bij Home-Start. De geslaagden zijn enthousiast om met hun vrijwilligerswerk te beginnen. Home-Start en Humanitas werken uitsluitend met professioneel opgeleide vrijwilligers, daarin onderscheiden ze zich ten opzichte van veel andere vrijwilligersorganisaties. Na afsluiting van hun training ontvingen de cursisten uit handen van de coördinator het felbegeerde certificaat.

Ouders hebben geen verwijzing nodig voor ondersteuning door Home-Start en zij betalen geen eigen bijdrage. Meer info is te vinden op www.home-start.nl of neem direct contact op met coördinator in Sliedrecht Sascha Zonneveld: 06-20249328 of mail naar homestartsliedrecht@gmail.com. Home-Start is gevestigd in het Centrum voor Jeugd en Gezin.