• Tim Photo
  • Tim Photo

Zomerconcert Urker Mansformatie in Grote Kerk

SLIEDRECHT De Urker Mansformatie treedt 25 augustus op in de Grote Kerk in Sliedrecht en presenteert daarbij haar nieuwe cd 'Morgen.' Het album is gevuld met arrangementen van populaire klassiekers zoals: 'Edelweiss, Leningrad en Comrades in Arms.' Daarnaast staan diverse spirituals op het programma zoals: 'Get on board en Soon and very soon.'

De dertien zangers zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de professionele dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit jong talent Mark Brandwijk die het programma een extra dimensie geeft. De zangers zingen ook elk een solo waardoor hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool. De mannen komen op in processie en zingen uit volle borst psalm 107 'Zij die de zee bevaren'. Hiermee is de toon gezet voor een avond ontspannen genieten van een gevarieerd programma. Aan het einde geeft Mans de luisteraar gelegenheid om op het podium een nummer mee te zingen. Hieraan wordt vaak massaal gehoor gegeven.

Het concert begint om 19.30 uur en toegang kost € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,- en ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-. Reserveren kan via www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 - 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten: De Vos lezen en wonen, Thorbeckelaan 19, Sliedrecht.