VanLonden.com creëert stoere steigerhouten kinderbedden

13-01-2020, 13:27 |Van onze partner

Voor opgroeiende kinderen is slapen het belangrijkste wat er is. Om heerlijk weg te dromen, is een mooie baby- of peuterkamer ingericht met meubeltjes van goede kwaliteit een fijne basis. Het inrichten van kinderkamers begint bij VanLonden.com. In eigen werkplaats vervaardigt deze specialist stoere meubels van steigerhout met passie en vakmanschap. Deze zijn er in alle soorten en maten, passend bij iedere gewenste interieurstijl. De webshop VanLonden.com biedt de keuze uit een zeer breed assortiment. Ook ouders die op zoek zijn naar een vrolijk steigerhouten peuterbed of een leuk steigerhouten kinderbed zijn hier aan het juiste adres.

Eigentijdse kinderkamers
VanLonden.com beantwoordt aan iedere vraag van ouders met een eigentijdse en persoonlijke lifestyle. De vakmensen zijn razend creatief in het ontwerpen en vervaardigen van meubels van steigerhout in de breedste zin van het woord. De gevarieerde collectie bevat alle spullen die nodig zijn om een kinderkamer een mooie look met een eigentijdse knipoog te geven. Er zijn bijvoorbeeld leuke kasten in tientallen soorten. Ze zijn uitermate geschikt voor het opbergen van kinderkleertjes. Een trendy krukje of stoeltje is ook een goede toevoeging op een kamer voor kinderen. Voor ouders die een babykamer omtoveren tot peuterkamer is er een ruim assortiment boordevol accessoires en speelgoed dat garant staat voor urenlang speelplezier. Er zijn onder andere prachtige poppenhuizen, snoezige speelkeukentjes en poppenkasten die net theatertjes zijn. Als het bedtijd is, bieden vrolijke opbergbakken en stevige speelgoedkisten een prima plek om boekjes en speelgoed op te bergen. Want een bed om heerlijk in weg te dromen, is uiteraard het belangrijkste meubelstuk in de kamer.

Veilig en kwalitatief
VanLonden.com heeft voor alle kids een ultiem steigerhouten kinderbed in huis. Het materiaal dat als basis dient, is het duurzame Douglas hout. Deze houtsoort waarborgt een uitstekende kwaliteit en geeft kinderkamers een warme en stijlvolle uitstraling. Vanzelfsprekend wordt ook aan de veiligheid gedacht. Alle bedden worden gemaakt met solide opstaande randen en stevige trappetjes. VanLonden.com biedt de keuze uit ontelbaar veel soorten kinderbedden. Voor vaders en moeders die op zoek zijn naar een steigerhouten peuterbed dat van alles in zicht heeft, is Luna een absolute aanrader. Dit stoere bed laat peuters iedere nacht heerlijk wegdoezelen. De wielen geven dit steigerhouten peuterbed een extra leuke gimmick. Luna is met deurtjes af te sluiten. Het is natuurlijk heel leuk als peuters zelf in bed kunnen klimmen. Dat gaat heel makkelijk met het trapje dat bij het bed is inbegrepen. Nu is het alleen nog een kwestie van stylen met vrolijk beddengoed en welterusten zeggen.

Steigerhouten peuterbed op maat
Het behoort ook tot de mogelijkheden om een steigerhouten kinderbed op maat te laten maken. VanLonden.com maakt op basis van de wensen en ideeën van de ouders het droombed van ieder kind compleet met een mooie afwerking en kleur. Zoals het een specialist in meubels van steigerhout betaamt, wordt ook gedacht aan het thuisbrengen en het in elkaar zetten van de bedden. VanLonden.com bezorgt en monteert namelijk ook in de regio Sliedrecht.