• SHe Fotografie

14 editie fietstocht Bidon Classic

H'VELD-G'DAM De Bidon Classic is een jaarlijks terugkerende fietstocht die dit jaar voor de 14e keer wordt gehouden op zaterdag 11 juni. Ook dit jaar zijn er weer 4 prachtige routes uitgezet van 25 km, 45 km, 75 km, en 100 km. Een vrije toertocht die geheel is uitgepeild.

Oprichter Kees Klop probeert ieder jaar nieuwe routes te vinden om er een gezellige dag van te maken voor jong en oud.

Samen met medeorganisator Leo van Wijngaarden heeft hij zoals elk jaar weer een prachtige fietstocht uitgezet om de deelnemers te laten genieten van de natuur en de omgeving.

Ouderen kunnen eventueel hun e-bike gebruiken, gezinnen kunnen er lekker op uit, de ervaren en getrainde fietsers kunnen de langere afstanden rijden, niemand hoeft zich te haasten want de stempelkaart kan tot 18.00 uur ingeleverd worden. De deelnemers krijgen een gratis consumptie met wat lekkers aangeboden bij de stempelpost. Na afloop is er een mooie herinnering.

Fietsliefhebbers kunnen zich zaterdag 11 juni vanaf 9.00 uur voor 5 euro inschrijven bij het O.K.K. sportgebouw, Rijnstraat 1A in Hardinxveld-Giessendam. Er wordt vertrokken bij het gemeentehuis. Voor meer informatie: Kees Klop, 0184-616084 of 06-51779199 mail: klopc@planet.nl.