• SKC Merwede/Multiplaat
  • Archief BDUMedia

SLIEDRECHT De komende vijf jaar is SKC Merwede opnieuw verzekerd van een hoofdsponsor. Op vrijdag 7 oktober werd het contract getekend en daarmee is het Werkendamse bedrijf Multiplaat officieel de nieuwe hoofdsponsor van de korfbalvereniging. Leden en sponsoren kwamen in de kantine bijeen voor dit speciale moment. Nadat Marcel Vlot namens Multiplaat en voorzitter Rick Landa namens de club hun handtekeningen hadden gezet, werd aangekondigd dat de vereniging vanaf nu de naam SKC Merwede/Multiplaat zal dragen. Ook werden het nieuwe logo en de website onthuld. 

Na ruim 10 jaar trouw hoofdsponsorschap door De Groot & Schagen heeft de vereniging in Multiplaat een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Het bedrijf levert diverse soorten plaatmateriaal en doet dit desgewenst bewerkt, gezaagd of gefreesd. Klanten bevinden zich vooral in de aannemerij, de timmerindustrie en de jacht- en scheepsbouw. Multiplaat heeft zich voor de komende vijf jaar verbonden aan de club. Marcel Vlot, algemeen directeur van Multiplaat: ,,Mijn kinderen korfballen bij Merwede, zelf ben ik daardoor ook wekelijks, vooral op de zaterdagmorgen, op het veld te vinden. In de contacten die je daar opdoet, heb ik gemerkt dat Merwede een mooie en gezellige club is die ook vooruit wil op sportief gebied. Dat laatste spreekt mij heel erg aan." Vlot is bestuurslid technische zaken bij voetbalvereniging Sliedrecht en daar ook als sponsor betrokken. ,,Ik hoop dat het hoofdsponsorschap van Multiplaat een bijdrage kan leveren om Merwede op een hoger plan te brengen."

Voor het eerst in de 78-jarige geschiedenis van Merwede verbindt de club haar naam aan een hoofdsponsor. De vereniging is erg trots op deze samenwerking en ziet het dan ook als een stap vooruit; een stap waarmee de club zich beter op de kaart kan zetten bij toekomstige sponsoren. Hans Liefrink, die namens de vereniging de gesprekken met Multiplaat heeft gevoerd: ,,We kunnen nu verder bouwen aan een breder en actiever sponsornetwerk. Ik ben blij dat de hoofdsponsor in de persoon van Marcel Vlot heeft aangeven daar een rol in te willen spelen." 

De naamswijziging brengt tevens een nieuwe uitstraling met zich mee, die direct na het tekenen onthuld werd tijdens een bijzondere ledenvergadering. Onder andere het logo en de website zijn vernieuwd. Ook zal vanaf het komende zaalseizoen de nieuwe kledinglijn geïntroduceerd worden. 

 

Voorzitter Rick Landa over deze nieuwe stap: ,,Het zal even vreemd zijn, maar goede dingen wennen snel! De groei van de vereniging en de ambities voor de toekomst rechtvaardigen een belangrijke plaats voor onze sponsoren.  De nieuwe hoofdsponsor zal zeker bijdragen aan een positieve uitstraling van de gehele vereniging en de basis vormen voor verdere invulling van het sponsorbeleid. Alle huidige en aankomende sponsoren, maar ook de vereniging zullen hier profijt van hebben want wij streven ernaar dat sponsoring voor alle partijen van toegevoegde waarde zal zijn. " Voor meer informatie over sponsoring bij de korfbalvereniging kan gekeken worden op www.skcmerwede.nl of gebeld worden naar 06 - 5508 1887.