• Trimclub ABC

ABC-trimclub organiseert een hele, een halve en een fiets marathon verspreid over 4 avonden.

SLIEDRECHT Het lopen van een marathon, een afstand van 42,2 kilometer, is een grote prestatie. En ook de halve marathon, 21,1 kilometer, is wandelend of rennend een heel eind. Maar verspreid over vier avonden moet het te doen zijn. De leden van ABC-trimclub gaan de uitdaging aan. Doet u mee? U kunt deelnemen als runner, wandelaar of nordic walker.

Van 13 mei tot en met 16 mei kunt u elke avond ¼ deel van de afstand van een hele of halve marathon afleggen onder begeleiding van een trainer van de ABC. Vier keer een route van zo'n tien of vijf kilometer door het mooie polderlandschap van de Alblasserwaard. Na 4 avonden heeft u de (halve) marathon afgelegd.

Elke avond wordt er gestart om 19.30 uur vanuit een ander vertrekpunt.

De vertrekpunten voor de runners en (nordic) walkers zijn:

  • Maandag 13 mei parkeerterrein direct voor de Vuilendam aan de Damseweg
  • Dinsdag 14 mei parkeerterrein bij station Boven-Hardinxveld
  • Woensdag 15 mei parkeerplaats aan de Zijdeweg, vlak voor de Zijdebrug, Oud Alblas
  • Donderdag 16 mei clubgebouw Trimclub ABC, Thorbeckelaan 102, Sliedrecht

Zorg dat u uiterlijk 19.15 op de vertreklocatie aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten.

Gaat u liever fietsen? Kies dan voor de fietsmarathon. De fietsers leggen ruim 100 kilometer in 4 avonden af.

Voor de fietsers is de starttijd 19.00 uur. De fietsers vertrekken iedere avond vanuit dezelfde locatie. De fietsers verzamelen op de aangegeven data om 19.00 uur bij het ABC-clubgebouw, Thorbeckelaan 102, Sliedrecht. De fietsers komen elke avond langs het parcours van de runners, wandelaars en nordic-walkers.

Vindt u 4 avonden te veel of bent u niet in de gelegenheid alle avonden mee te doen? U kunt ook 1, 2 of 3 avonden meedoen We sluiten het evenement de laatste avond gezamenlijk af onder het genot van een hapje en drankje in het clubgebouw van de trimclub ABC. Degenen, die 4 avonden hebben meegedaan worden dan in het zonnetje gezet.

Deelname voor niet-leden is gratis en volledig op eigen risico. Voor de fietsers geldt, dat het dragen van een helm verplicht is.
U hoeft zich niet op te geven, het is wel fijn, als u laat weten, dat u meedoet. U kunt dat laten weten via het volgende e-mailadres communicatie@trimclubabc.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.trimclubabc.nl of bij communicatie@trimclubabc.nl