• Picasa

Bram en Lotte van Drunen klaar voor start nieuw seizoen

SLIEDRECHT Het motorcross-seizoen staat weer voor de deur. De Sliedrechtse crosser Bram van Drunen is klaar voor de start. Zondag begint het Nederlands kampioenschap 85cc grote wielen in Boekel. Op zijn Husqvarna-machine zal hij aan alle wedstrijden om het Nederlands kampioenschap deelnemen, maar daarnaast komt hij ook aan de start in de Dutch Masters of Motocross en het Nederlands kampioenschap van de MON. Door het jaar heen zullen er ook een aantal wedstrijden in het buitenland worden meegepakt en in de winter zal hij de supercross rijden.

Lotte van Drunen moet nog even geduld hebben want haar eerste wedstrijd is pas over een maand. Lotte komt uit in het Nederlands kampioenschap 50cc bij de KNMV en de MON. Verder zal ze dit jaar nog tal van andere wedstrijden rijden en ook pakt ze het supercrossen in de winterperiode mee.

Bram en Lotte hebben dit seizoen het vertrouwen gekregen van van een grote groep sponsors: Brouwer Motors en Brouwer Motorsport, Jumbo, MQP Sports, Husqvarna Nederland, Freegun, Nooteboom Textiles, RK service, Patrick Filterservice, CVM Racing, Polytexstoffen, Stenzo Textiles, De Noord Assurantiën, Gruko bv., HMX Racing, RGP Photo, Joytex, RebaMX, Addvision, MX Nieuws en De Stoffenkraam.