• DORDRECHT - 11-02-2017 , Waterpolo , MNC Dordrecht - ZVVS

    Peter Verheijen

Contouren Heren 1 Sliedrecht Sport 2017-2018 worden duidelijk

SLIEDRECHT Met de laatste wedstrijd zaterdag achter de rug en een zeer verdienstelijke gedeeld tweede plaats in de Topdivisie, is het tijd voor Heren 1 van Sliedrecht Sport om vooruit te kijken. Een aantal spelers heeft reeds het contract verlengd en een nieuwe aanwinst kan worden gepresenteerd.

In het openingsseizoen van sporthal 'De Basis', het nieuwe onderkomen van Sliedrecht Sport, komen in ieder geval passer-lopers Yorick de Groot en Albert Stek en diagonaal-spelers Gerard Baan en Carl Zwijnenburg (foto) wederom in actie. Trainer-coach Paul van der Ven: ,,Met de andere spelers zijn de gesprekken nog gaande."

NEXT STEP Voor wie dat overigens niet geldt, is Tom Feldkamp. Hij kiest voor zijn maatschappelijke carrière en hangt zijn semi-professionele volleybalschoenen aan de wilgen. De blauw-witte hoofdmacht kan echter ook reeds een nieuwe speler melden. Bart Yark komt over van het gedegradeerde Next Volley uit Dordrecht. De 1,90 meter lange passer-loper is opgegroeid bij VC Rijnmond en speelde eveneens een jaar in de Eredivisie bij Prins/VCV uit Veenendaal. Van der Ven: ,,Goed dat het team voor volgend seizoen, zo vlak na de competitie, al duidelijk vorm krijgt."