• SONY DSC

  • SONY DSC

Koele schaatslessen in Dordrecht

DORDRECHT De ijsbaan op de Dordtse Sportboulevard is de hele zomer geopend voor verenigingen. Elke dag een uurtje schaatsles volgen is ook in de zomer een geweldig leuke vakantie activiteit.

Voor het achtste jaar organiseert Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) van 3 t/m 14 augustus gedurende twee weken schaatslessen. Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens deze Dazzling Dordt Days een snelcursus aangeboden aan beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën

In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

De lessen zijn dagelijks van 11.30-12.30 uur. De prijs van de 3 daagse cursus bedraagt € 35,00 en de 5 daagse € 55,00 inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk en kost 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor 5 dagen. Er wordt een borg gevraagd van € 50,-- per paar.

Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen kan inschrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dazzling Dordt Days.

Het doel van deze lessen gedurende vijf dagen per week is om alle beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken. Als extra aanvulling op de lessen wordt er dagelijks een dans/bewegingsles aangeboden.

Beginners schrijven in voor de basisgroep. In de pauze van een half uur wordt gezamenlijk de (warme) lunch gebruikt. De algehele leiding is in handen van de hoofdcoach Astrid Tammeling-Winkelman en samen met het trainersteam van DDD staat zij garant voor een super schaatsweek.

Er kan worden ingeschreven per week of voor twee weken in de basisgroep. Meer informatie en een inschrijfformulier is te vinden op de verenigingssite

www.ddd-kunstrijden.nl