• Motorpers
  • Motorpers

Lotte van Drunen naar WK in Italië

SLIEDRECHT Voor de tweede keer in haar carrière is Lotte van Drunen van het Beursfoon KTM team geselecteerd om deel te nemen aan het wereldkampioenschap 65cc. Dit is een topprestatie van de dame uit Sliedrecht. Ze zal het in deze wedstrijd opnemen tegen de beste jongens ter wereld. De wedstrijd zal verreden worden in het weekend van 13 en 14 juli in het Italiaanse Arco di Trento.

Tijdens haar carrière heeft Lotte al een aardige lijst met topprestaties bij elkaar gereden. Zo wist ze in 2016 Nederlands Kampioen 50cc te worden. Een jaar later werd ze vice kampioen 65cc kleine wielen maar in 2018 wist ze deze titel wel in de wacht te slepen. In ditzelfde jaar wist ze heel knap vierde te worden in het wereldkampioenschap 65cc in Australië.

Lotte is momenteel aan een sterk seizoen bezig waarin ze het Europees Kampioenschap in Lommel wist te winnen en tweede werd in Slowakije, Denemarken en Duitsland. In het Open Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen staat Lotte op dit moment aan de leiding.