• Trimclub ABC

Zeventiende keer Bolderloop

SLIEDRECHT Zaterdag 9 november houdt Trimclub ABC voor de 17de keer de Bolderloop. De vrijwilligers van trimclub ABC zijn al weken bezig met de voorbereidingen voor deze enige georganiseerde loopwedstrijd van Sliedrecht.
Trimclub ABC doet dat niet alleen. Zij houdt de Bolderloop samen met de ASVZ, locatie de Merwebolder. De ASVZ is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en bestaat dit jaar 50 jaar.

De Bolderloop is er voor iedereen en niet alleen voor de geoefende lopers. Zowel beginnende lopers als prestatielopers kunnen meedoen. Voor de startersgroep van de trimclub ABC is de Bolderloop altijd bijzonder. Zij sluiten hun starterscursus na 13 weken af door deel te nemen aan de Bolderloop.

STARTERSGROEP 2019 In 2018 deden meer dan 230 lopers mee aan de Bolderloop. Door deel te nemen aan de Bolderloop leveren deelnemers niet alleen een sportieve prestatie, maar vergroten ze ook de sportieve mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking. Met het inschrijfgeld schaft de ASVZ fitnessapparatuur aan voor hun bewoners. Het inschrijfgeld bedraagt minimaal 5 euro per loper. Alle inkomsten van de Bolderloop zijn bestemd voor de afdeling beweging van de Merwebolder.

De Bolderloop loopt over het terrein van de Merwebolder (Touwbaan 1, 3363 AA Sliedrecht). Inschrijven kan op de dag zelf en kan vanaf 9.30 uur tot 10.15 uur. Om 10.30 wordt dan het startsein gegeven. Er zijn twee afstanden, 6 of 10 kilometer.
Douches en omkleedgelegenheid zijn op het terrein aanwezig.
Let op: het terrein van de Merwebolder is 9 november weinig parkeergelegenheid beschikbaar. Als het kan, kom dan op de fiets. Voor auto's is er voldoende parkeergelegenheid bij Sporthal de Basis of bij Station Baanhoek.
Voor de eerst aankomende drie lopers per afstand en per geslacht (m/v) zijn prijzen beschikbaar. Voor alle lopers is er na afloop een traktatie.

Voor meer informatie: www.trimclubabc.nl.