• Sliedrecht Sport

Sliedrecht Sport huldigt zaterdag kampioenen

SLIEDRECHT Tijdens de Super Saturday van aanstaande zaterdag huldigt Sliedrecht Sport haar Nederlands kampioenen bij de jeugd en Heren 1 als kampioen van de Topdivisie. De festiviteiten beginnen vanaf 18.30 uur en de entree is gratis.

Op Super Saturdays spelen zowel Heren 1 als Dames 1 thuis. Aanstaande zaterdag is zo'n dag. De vlaggenschepen van de Sliedrechtse volleybalvereniging spelen beide om des keizers baard, aangezien Heren 1 al kampioen van de Topdivisie is geworden en Dames 1 zich reeds geplaatst heeft voor de finale om het landskampioenschap van de Eredivisie.

Toch gaat het een memorabele en super feestelijke avond worden. Sliedrecht Sport zal vanaf 18.30 uur namelijk de jeugd selectieteams huldigen die afgelopen weekend Nederlands kampioen zijn geworden. Het gaat dan om Jongens A (onder 19 jaar), Meisjes C (onder 15) en Jongens C. Daarna begint de wedstrijd van Heren 1 tegen Hengelo.  

Vervolgens vindt de feestelijke huldiging plaats van Heren 1 als kampioen van de Topdivisie en promovendus naar de Eredivisie volgend seizoen. Daarna is het de beurt aan Dames 1 die Alterno uit Apeldoorn ontvangen en ongetwijfeld een mooie pot op de mat leggen. Vanzelfsprekend vieren we ook nog ergens tussendoor het feit dat Sliedrecht Sport voor de derde keer op rij tot de beste jeugdvereniging van Nederland is uitgeroepen. Alle reden dus om zaterdag naar sporthal De Basis te togen om te genieten van topvolleybal en de odes aan de diverse kampioenen.