• Paul van der Ven (l) en Marnix Elbers.

    Jeroen de Bruin/DBRN Fotografie

Sliedrecht Sport legt technische staf Heren 1 twee seizoenen langer vast

SLIEDRECHT Volleybalvereniging Sliedrecht Sport en de (assistent) trainer-coaches van Heren 1, Paul van der Ven en Marnix Elbers, verlengen hun samenwerking met nog eens twee seizoenen. Van der Ven, de eergisteren 42 geworden hoofdcoach, blijft daarmee in principe tot en met seizoen 2020-2021 verantwoordelijk voor de Eredivisieploeg.

,,We hebben een heel goed gevoel over de coaching van Paul en Marnix", licht Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer toe. ,,Dat brengen we met deze verlenging graag tot uitdrukking."

Van der Ven is nu in het derde seizoen dat hij voor de blauw-witte troepen staat. In het seizoen voor zijn komst degradeerde het Sliedrechtse Heren 1 bijna uit de Topdivisie. Afgelopen jaargang wist de geboren Veghelaar met z'n team echter promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. En daarin wordt op dit moment in de top meegedraaid. ,,We zitten met de spelers en staf in een fantastisch proces", voegt Van der Ven toe. ,,Het vervult me met trots dat we dat traject nog eens twee seizoenen kunnen doortrekken. Ik heb dan ook graag bijgetekend om bij deze geweldige vereniging en met ons superteam in de top van de Eredivisie te spelen."