Sliedrecht Sport op United World Games

SLIEDRECHT In Klagenfurt vinden vanaf 18 juni de United World Games plaats. Ongeveer 6000 sporters onder 21 jaar uit meer dan 30 landen zullen in verschillende sporten spelen voor de eerste plaats in hun discipline. Twee teams uit de regio spelen mee in het volleybaltoernooi. In de twee teams spelen 14 meiden van Sliedrecht Sport. Verder zijn er speelsters van Spivo, Voleco, de Burgst en Fusion vertegenwoordigd. De 22 meiden en 6 begeleiders kregen zondag 31 mei een sponsorpresentatie presentatie bij CAB holland uit Gorinchem. Hier werden de teams door ondernemers die de jeugd en volleybal een warm hart toedragen speciaal voor dit evenement in het nieuw gestoken.

CAB holland, Sportshop Andre Vlot, Hoek en Blok, DJPS, Stainalloy, Piet Jochems Beheer en Hardinxveld Vlechtwerken hebben dit alles mogelijk gemaakt. Maar de passie voor volleybal gaat verder. Om Nederland, het WK Beachvolleybal en het EK dames onder de aandacht te brengen zullen er bijna 200 goodiebags meegaan. Voor alle tegenstanders en scheidsrechters zal er een tasje zijn met promotiemateriaal van de volleybalbond over de twee unieke evenementen die in ons land worden georganiseerd, maar ook een aantal Hollandse producten zoals pepermunt en 200 pakjes stroopwafels namens Hareco Hengelsport. Maar ook zes volleyballen door Party & Bowlingcentrum Spijkenisse.

Uiteraard willen de teams iedereen op de hoogte houden van hun avontuur. Interesse om de dames te volgen tijdens het toernooi? Dat kan via Facebook: UWG 2015 Volleybal Ned meiden <15 en UWG 2015 Volleybal Ned Meiden< 17. Ook is er een blog: uwg15dutchlions.blogspot.nl, waarin speelsters/staf zich voorstellen.