• Rick den Besten / Het Kontakt

Sliedrecht Sport verlengt contract met coaches Heren 1

SLIEDRECHT Sliedrecht Sport heeft het contract met trainer-coach Paul van der Ven en assistent-coach Marnix Elbers met een seizoen verlengd. Dat betekent dat zij ook in 2018-2019 leiding geven aan het hoogste mannenteam van Sliedrecht; alleen dan hopelijk in de Eredivisie.

,,Paul heeft, met Marnix, laten zien optimaal te kunnen presteren met ons Heren 1", aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. ,,Streden we in 2015-2016 nog tegen degradatie; sinds hun komst begin vorig seizoen spelen we mee om de bovenste plaatsen. Dat smaakt naar meer en daarom zijn we erg blij dat we gezamenlijk besloten hebben om door te gaan."

RIANT AAN KOP Het duo Van der Ven / Elbers begon in de zomer van 2016 als technische staf van het blauw-witte Heren 1. Vorig seizoen werd het team gedeeld tweede in de Topdivisie en bereikte het de halve finale van de nationale beker. Dit seizoen gaat Sliedrecht Sport riant aan kop in de competitie en speelt het de halve finale in de beker.

VERTROUWEN ,,Vanaf de start bij Sliedrecht trof ik een goed team, waarmee ik wel kansen zag voor promotie", licht Paul van der Ven toe. ,,We zijn nog lang niet zo ver, maar bewegen wel in de goede richting. Dat de contractverlenging nu al rond is, geeft mij het vertrouwen om op de ingeslagen weg door te gaan en met extra enthousiasme de tweede helft van dit seizoen in te gaan."