Sliedrecht stelt teleur in oefenduel tegen Almkerk

SLIEDRECHT V.v. Sliedrecht stelde zaterdagmiddag teleur, door de oefenwedstrijd tegen Almkerk, koploper in de tweede klasse F, met 1-2 te verliezen. Ondanks een groot veldoverwicht gedurende 75 minuten verzuimde de selectie van trainer-coach Kees van Loon ruim afstand te nemen van de opponent uit Brabant.

Zonder Paul Scheurwater (vakantie) en Michel Potkamp (geblesseerd) dicteerde Sliedrecht de wedstrijd. Echter was het tempo te laag en ontbrak de echte wil om het veldoverwicht om te zetten in een ruime score.

De openingstreffer van Dennis Verhoef in de 62e minuut kreeg derhalve geen vervolg en toen men op het eigen kunstgras van sportpark De Lockhorst meende aanzienlijk veel gas terug te nemen profiteerde Almkerk uitermate efficiënt. Doelpunten van Michiel Marinussen en Tim Saalman deden de wedstrijd kantelen in de slotfase en brachten de winst verrassend bij Almkerk.

Dinsdagavond oefent Sliedrecht opnieuw, dit maal bij eersteklasser Smitshoek, koploper in de eerste klasse C, aanvang 20.00 uur. De competitie wordt komende zaterdag hervat met een uitwedstrijd in Huizen tegen Zuidvogels.