• 20150404 Sliedrecht Sport D1 - Springendal Set-Up’65 D1

    Jeroen de Bruin/DBRN Fotografie

Spoelt Sliedrecht Sport bittere nasmaak weg?

SLIEDRECHT Na de gevoelige thuisnederlagen tegen Coolen Alterno en het regioteam uit Zwolle krijgt Sliedrecht Sport zondag een uitgelezen kans om die bittere nasmaak weg te spoelen. Peelpush behaalde in elf wedstrijden slechts twee wedstrijdpunten en de Sliedrechtse selectie liet er in de thuiswedstrijd geen misverstand over bestaan wie als overwinnaar van de wedstrijdvloer zou stappen. Een 3-0 overwinning gaf een duidelijk beeld van de krachtverhoudingen tussen de twee ploegen op dat moment. Maar, dat was op 4 november…

Zondag kan de formatie van Matt van Wezel zichzelf een grote dienst bewijzen door in Meijel een puike wedstrijd te spelen. Want het blazoen moet worden opgepoetst, aan het zelfvertrouwen moet worden gewerkt, de negatieve spiraal moet worden doorbroken. De vreugde en beleving moeten terugkeren in het spel.

Na zondag ligt de competitie een kleine veertien dagen stil. De competitie start met twee thuiswedstrijden tegen respectievelijk Oskam Taurus (zaterdag 9 januari) en Talentteam (woensdag 13 januari). Met dan nog maar vijf wedstrijden te gaan nadert het einde en zal duidelijk worden welke teams de playoffs zullen spelen en vooral wie tegen wie zal strijden.