Technische staf topteams Sliedrecht Sport ingevuld

SLIEDRECHT Het duo van Arie Wolferen en Marc Dronkers zal, net als het voorgaande seizoen, de damesselectie van het tweede team van Sliedrecht Sport onder zijn hoede hebben. Na de competitie, waarbij de broodnodige punten met het zeer verjongde team pas in de tweede helft behaald werden, kon degradatie niet afgewend worden. De nieuwe trainer-coach van eredivisionist Sliedrecht Sport Dames 1, Matt van Wezel, zal binnen de technische staf een prominente rol gaan spelen. Dames 2 speelt ook volgend seizoen in de Topdivisie. Doordat het Groningse Donitas de licentie van stadgenoot Lycurgus in de eredivisie overnam, werd deze positie vacant in de Topdivisie. Het tweede team van Sliedrecht Sport zal deze plaats volgend seizoen innemen.

Aan het roer bij dames 3 twee nieuwe gezichten: Frank Vlot en Daniel van Helden. Geen nieuwe gezichten, want beiden zijn reeds vele jaren binnen de vereniging werkzaam. Beide ex-heren 1 spelers gaan samen met Ronald Lacroes de technische staf vormen van deze damesselectie.

Het tweede herenteam van Sliedrecht Sport staat ook volgend jaar onder leiding van trainer André van Leeuwen. Het team dat zich helaas net niet kon handhaven in de eerste divisie, kan zich volgend jaar naar hartelust revancheren in de tweede divisie. Met nieuw elan zal geprobeerd worden zich beter te manifesteren in het aankomend seizoen. Ook heren 3 krijgt een boegbeeld als trainer. Naast Bas de Groot zal ex-heren 1 speler Martijn v.d. Valk zich gaan bezighouden op het technische vlak van het volleybal in de herenlijn.