• Archief BDUmedia

Titel voor het grijpen voor heren Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT Door twee zeges tijdens het voorbije weekeinde is het kampioenschap in de Topdivisie voor de mannen van Sliedrecht Sport nu binnen handbereik gekomen. Sliedrecht kan bij een 3-0, 3-1 zege op VCV in Veenendaal de vlag in top hijsen en heeft daardoor tevens de mogelijkheid te promoveren naar de Eredivisie.

Zaterdag 17 maart bleek de thuiswedstrijd tegen Olhaco een formaliteit: zonder echt een indrukwekkend niveau te halen wonnen de mannen van trainer Paul v.d. Ven afgetekend met 3-0 (25-20, 25-14,25-18). Nog geen 24 uur later was Sliedrecht Sport tevens te sterk voor Volley Tilburg, getraind door Guillermo Boogers en Appie Krijnsen (beiden ex Sliedrecht Sport). De Brabanders gaven alleen in de eerste set enig weerwerk (26-28), daarna speelde Sliedrecht Sport de wedstrijd overtuigend uit: 19-25, 19-25.

Zaterdag 24 maart wacht sporthal West te Veenendaal ongetwijfeld een invasie van Sliedrecht Sport supporters voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen VCV, de huidige nummer 9 op de ranglijst. Aanvang 19.30 uur.