• Door Water Fit Sliedrecht

Van Heteren nieuwe voorzitter Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF)

SLIEDRECHT De leden van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit uit Sliedrecht hebben tijdens een extra ingelaste algemene ledenvergadering op dinsdag 4 juli John van Heteren unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Joey Zuydervelt op, die zichzelf vanwege zijn verhuizing naar Leiden genoodzaakt voelde om een stapje terug te doen. Hij zal nog wel als algemeen bestuurslid op de achtergrond betrokken blijven bij de vereniging.

De 23-jarige van Heteren was al lid van het bestuur van DWF en werd door de overige bestuursleden gezien als meest geschikte kandidaat voor deze functie. Hij denkt dat DWF een goede toekomst tegemoet kan gaan in Sliedrecht, waarbij de leden en het maatschappelijk belang van DWF centraal zullen staan.

Van Heteren zegt enorm trots te zijn dat hij verkozen is als voorzitter van deze volgens hem prachtige vereniging. Hij is al sinds 1999 lid en kent de vereniging dan ook door en door. Van Heteren: ,,Het zijn lastige tijden voor DWF en ik besef mezelf dan ook heel goed dat het een moeilijke situatie is waar ik als voorzitter in zal stappen. Om het in de zwemtermen te houden, spring ik direct in het diepe. Maar ik zal er echter alles aan doen om DWF er weer bovenop te krijgen en te laten groeien samen met mijn collega bestuursleden. Afgelopen jaar ben ik al actief betrokken geweest in het bestuur van DWF en hebben we al enkele mooie dingen bereikt, waaronder de start van het door ons opgezette sponsorplan en de groei die de waterpolo-afdeling doormaakt."

Fotobijschrift:

Joey Zuydervelt (rechts) draagt het stokje over aan John van Heteren (links)