Veertiende Wim Hol Memorial

SLIEDRECHT De Wim Hol Memorial in Papendrecht is zaterdag 10 oktober de voorlaatste wedstrijd in het Univé Grote Rivieren Loopcircuit 2015. De atletiekbaan van AV Passaat is de start- en finishplaats voor deze loop over 10 kilometer over de polderwegen rond Papendrecht en Sliedrecht.

Wie worden de opvolgers van Ruben Scheurwater en Vanessa Hartman, de winnaars van de Wim Hol Memorial van 2014? Zij zetten vorig jaar de parcoursrecords op scherp voor de mannen en vrouwen: 31.32 en 36.57. Zij worden op 10 oktober ook beiden aan de start verwacht.

De wedstrijd- en prestatieloop over 10 kilometer begint op 10 oktober om 14.00 uur. Er is ook een prestatieloop over de halve afstand. Die begint om 12.45 uur. Voorinschrijven is mogelijk tot en met 6 oktober via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf kunnen lopers zich melden in het Passaat-clubgebouw.

De atletiekbaan van Passaat ligt aan de Andoornlaan 38 in Papendrecht. Daar is uiteraard ook de kleed- en douchegelegenheid voor de deelnemers op 10 oktober.

Lars Gerritsen en Vanessa Hartman zijn met nog twee lopen te gaan (op 14 november is de Typhoon-loop in Gorinchem de afsluitende wedstrijd in het Grote Rivieren Loopcircuit) verzekerd van de hoofdprijs in het eindklassement. Ook in veel van de andere categorieën lijken de kaarten geschud, maar met name voor de toppers bij de recreanten is er nog veel te winnen en verliezen in Papendrecht en Gorinchem.

Alle wedstrijdinformatie en klassementen zijn te vinden op www.avtyphoon.nl/loopcircuit.