• 20180509 NED: Eredivisie Coolen Alterno - Sliedrecht Sport, ApeldoornMatt van Wezel, headcoach of Sliedrecht Sport ©2018-FotoHoogendoorn.nl

    Pim Waslander

Volleydames naar België voor voorbereiding

SLIEDRECHT De volleybalsters van landskampioen Sliedrecht Sport nemen komend weekeinde deel aan een internationaal toernooi in België, dat van 6-10 september gehouden wordt.

Sliedrecht Sport speelde in het voorbije weekeinde haar eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen na een tweetal intensieve trainingsweken. In het Belgische Zoersel werd gespeeld tegen Amigos Zoersel (2-2) en Topvolley Antwerp (1-2 nederlaag). Vera Koenen liet alle speelsters binnen de lijnen komen, zij kon in Zoersel nog geen beroep doen op de nieuwkomers Sara van Aalen en Demi Korevaar, die met Jong Oranje deelnemen aan het EK O-19 in Albanië. Zo kwamen de jonge talenten Denis de Kant (20) en Jolijn de Haan (15) ruimschoots aan speeltijd en lieten zij een goede indruk achter. Ook de terug gekeerde Esther van Berkel liet zien nog niets aan kwaliteit te hebben ingeboet.

Zaterdag 15 september is Sliedrecht Sport voor het eerst in de eigen sporthal De Basis te zien op de traditionele verenigingsdag.