• Sliedrecht-Ter Leede

    Richard van Hoek Fotografie

v.v. Sliedrecht na comeback alsnog met lege handen

SLIEDRECHT Op eigen veld mocht v.v. Sliedrecht het zaterdagmiddag opnemen tegen nummer drie Ter Leede. Een lastige klus op voorhand, omdat Sliedrecht tegen clubs uit 'het linker rijtje' van de ranglijst nog maar één punt wist te behalen. Dit patroon bleef ook tegen Ter Leede in stand; de gasten uit Sassenheim stapten met een 2-3 overwinning van het veld op Sportpark Lockhorst.

In de eerste tien minuten van de wedstrijd leek Sliedrecht de wedstrijd al enigszins uit handen te geven. Na een slippertje van de Sliedrechtse doelman kon Mitchell Kappenberg profiteren; hij zette zijn ploeg na nauwelijks twee minuten spelen al op voorsprong. Enkele minuten later verdubbelde Oussama Siali de marge voor Ter Leede, waardoor het met deze vroege 0-2 achterstand een zware middag leek te gaan worden voor de ploeg van trainer/coach Michel Langerak. Echter zorgde Sjoerd van der Waal namens Sliedrecht in de eerste helft nog wel voor de aansluitingstreffer, waardoor bij rust een 1-2 stand op het bord stond.

In de tweede helft ging Sliedrecht nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker; en die kwam er uiteindelijk. De supporters van Sliedrecht moesten wachten tot vijf minuten voor het einde van de wedstrijd totdat Gavir Breidel de verlossende 2-2 tegen de touwen werkte. Hiermee leek Sliedrecht af te stevenen op een keurig punt tegen deze sterke tegenstander, maar niets bleek minder waar. In de absolute slotseconde zorgde Tomas Arroyo namens Ter Leede voor de 2-3 en een forse domper voor de thuisclub.