• Archief BDUmedia

Wethouders Drechtsteden actief in golfwedstrijd

SLIEDRECHT Golfclub de Merwelanden in Dordrecht houdt woensdag 2 september voor de tweede maal 'the Battle of the Cities'. De wethouders van de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht en Sliedrecht zullen de opening verrichten door middel van een onderlinge putwedstrijd. Voor Papendrecht zal wethouder Cees Koppenol in het strijdperk treden en wethouder Arjan Kraijo voor Alblasserdam, die van alle wethouders vorig jaar de beste score neerzette. Voor Dordrecht is mevrouw Rinette Reynvaan de afgevaardigde en voor HI Ambacht wethouder Michiel van der Vlies. Jolanda de Witte zal Zwijndrecht vertegenwoordigen en Hanny Visser verdedigt de kleuren van Sliedrecht.

De leden van de club, heren senioren van 55 + , gaan aansluitend in teams van vier 18 holes spelen om voor hun woonplaats de felbegeerde cup te winnen, die vorig jaar door Dordrecht werd gewonnen. De scores van 'hun' wethouder zal ook meegeteld worden in de uiteindelijke rangschikking.

De vorige editie telde maar liefst 120 deelnemers en naar verwachting zal er ook dit jaar weer veel belangstelling zijn om deel te nemen. RTV Dordrecht besteedde vorig jaar ruim aandacht aan de Battle en ook dit jaar zullen zij naar verwachting met een filmploeg aanwezig zijn.