• Aldi Nederland
  • Aldi Nederland

Aldi filiaal in Sliedrecht sluit in verband met verbouwing

SLIEDRECHT Vrijdagochtend 12 oktober wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Rijnstraat 319 feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Patrick van Golverdingen. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing is dit filiaal vanaf maandag 1 oktober gesloten. Tijdens deze verbouwing kunnen klanten hun boodschappen doen bij de Aldi-filialen aan de Floreffestraat 26 in Werkendam en aan de Planetenlaan 80a in Nieuw-Lekkerland.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

 

RUIME WINKEL De enthousiaste filiaalleider Patrick van Golverdingen: ,,Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Sliedrecht. We heten iedereen van harte welkom."

 

FOODTRUCK Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag erna een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

 

DUURZAME WINKEL Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit pand is zeer energiezuinig gebouwd. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled.

De winkel aan de Rijnstraat 319 beschikt over zo'n 65 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.