• Arjan den Besten staat rechts op de foto.

    Marco Visser

Arjan den Besten beste Financial

H'VELD-G'DAM Op vrijdag 24 mei is Arjan den Besten, relatiebeheerder bij Florys, tijdens een spannende finale verkozen tot Financial van het jaar 2019.

Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep. In april werd bekend dat Arjan was genomineerd voor de titel Financial van het jaar 2019. In de achterliggende weken hebben veel mensen op hem gestemd waardoor hij de finale bereikte. In de finale nam Arjan het op tegen twee andere kandidaten. Uiteindelijk wist Arjan 63 van de 130 aanwezigen voor zich te winnen waardoor hij zich het komende jaar Financial van het jaar mag noemen.

Directeur Frank Bakker van Markus Verbeek Praehep feliciteerde hem met de overwinning en overhandigde daarbij een studiecheque van € 5.000 en een studiereis naar het financial district in Londen voor 2 personen.

Arjan is relatiebeheerder bij Florys in Hardinxveld-Giessendam. Hij werd door collega's voorgedragen vanwege zijn betrokken inzet bij de klanten Homeflex, Mercy Ships Holland en Siriz. Hij optimaliseert hun financiële administraties en rapportages zodat ze goed kunnen sturen op actuele financiële informatie.

Natuurlijk helpt hij de directie ook bij het lezen van de cijfers, want achter alle cijfers schuilt een boeiend verhaal. Dat zijn klanten daar blij mee zijn blijkt uit de spontane bijdragen die zij leverden bij het maken van de promofilm die speciaal voor deze verkiezing werd gemaakt.

a[ Florys, Schapedrift 91 in Hardinxveld-Giessendam, telefoon 0184-208208, website www.florys.nl