Belastingservice voor Sliedrechtse FNV-leden

SLIEDRECHT Sliedrechtse FNV-leden kunnen ook dit jaar weer profiteren van de FNV-belastingservice. Zij worden gratis geholpen bij het invullen van het aan hen toegezonden verzoek belasting aangifte Inkomstenbelasting. Ook voor voorlopige teruggave en toeslagen kunnen zij hier terecht. ,,Dat invullen is voor veel mensen een groot probleem, want de belastingbepalingen veranderen voortdurend", zegt Meijwaard van de FNV-afdeling Sliedrecht.

Al enkele jaren wordt het biljet geautomatiseerd bij de Belastingdienst aangeleverd. Dit jaar kan voor het eerst alleen aangifte gedaan worden met een machtigingscode. Deze code stuurt de belastingdienst toe. Mensen die deze niet ontvangen hebben kunnen die aanvragen via telefoonnummer 088-1236555. Meijwaard: ,,Alleen met deze code kunnen wij uw vooringevulde biljet downloaden."

De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen. ,,Veel leden doen hier hun voordeel mee."

De FNV-leden in Sliedrecht, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak telefonisch aanmelden van 15 februari tot en met 19 februari tussen 19.00 en 21.00 uur bij de heer Meijwaard via telefoonnummer 0878-722035. Klik hier voor meer informatie.