Bouw van project 't Feitsmahof in Sliedrecht feestelijk van start

SLIEDRECHT - Op de bouwplaats aan het Feitsmapark in Sliedrecht sloeg wethouder Van Rekom onder toeziend oog van de kopers en vele andere belangstellenden de officiële eerste heipaal te slaan.

Het project is een samenwerking tussen Domus Planontwikkeling B.V., SP Architecten, Bouwonderneming Stout B.V. en Alblasserwaard Makelaars.

Het project bestaat uit twee fasen. De bouw van de eerste fase is nu gestart en bestaat uit veertien appartementen. Alle veertien woningen zijn verkocht. Bouwonderneming Stout B.V. uit Hardinxveld-Giessendam realiseert het project. De verwachting is dat de eerste bewoners nog in 2015 hun woning kunnen betrekken.

De tweede fase is het laatste deel van het project en bestaat uit 24 appartementen en heeft ook alle voordelen van de eerste fase; het centrum op loopafstand, wonen in een groene omgeving, keuzevrijheid en de energiezuinige bouwwijze. De woonkamers en buitenruimtes zijn op het zuiden gelegen, aan het water en kijken uit op het groen van de omgeving. Van de tweede fase is inmiddels meer dan 60 procent verkocht en de verwachting is dat er binnen afzienbare tijd ook met dit bouwdeel gestart kan worden.

Er zijn nog enkele drie- en vierkamerappartementen beschikbaar.

Meer informatie over project 't Feitsmahof en de beschikbaarheid is te vinden op www.hetnieuwefeitsmahof.nl en bij Alblasserwaard Makelaars tel. 0184-670 733.