Caravan Centrum Meerkerk verkozen tot caravanbedrijf van het jaar

MEERKERK Drie keer eerder was het Meerkerkse bedrijf Caravan Centrum Meerkerk genomineerd voor beste caravanbedrijf van het jaar. Maar dit jaar werden ze eindelijk verkozen tot winnaar.

De prijs is in het leven geroepen door de ANWB, KCK en de BOVAG. Tijdens de verkiezing mag het publiek de eerste ronde regisseren. Daarna neemt een vakjury het over, bestaande uit experts van de Bovag, ANWB, KCK en de Nederlandse Caravanclub. Harrie Krul van Caravancentrum Meerkerk is zeer tevreden: "Wij hebben ons bedrijf mogen presenteren, daarmee voel je je eigenlijk al winnaar. Door het publiek, onze klanten, te worden genomineerd is voor ons een grote eer."

De jury kijkt een stuk verder dan de klant; zo wordt er onder andere geluisterd naar de toekomstvisie van het bedrijf, maar ook hoe de klachtenafhandeling is georganiseerd. Een mystery shopper bezoekt het bedrijf om te zien of het verhaal ook in werkelijkheid klopt. Harrie Krul: "Het is voor ons belangrijk geweest om te laten zien waar we voor staan, maar ook wie daarvoor staan. Een prijs als deze verdien je niet alleen, daar moet het hele bedrijf aan meewerken. Dat was de insteek van onze presentatie aan de vakjury. We hebben al onze personeelsleden in een groot kartonnen formaat meegenomen tijdens de presentatie".

Naar aanleiding van deze verkiezing wil Caravancentrum Meerkerk de klanten bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen. Daarom hebben zij speciaal voor de klanten een feestweekend georganiseerd. Op 8 en 9 april is men van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje de oorkonde te komen bewonderen. Meer info: www.caravancentrummeerkerk.nl.