De Hek richt zich ook op Sliedrecht

H'VELD-G'DAM Ruim drie jaar geleden koos André de Hek, na een lange carrière in de accountancy, voor het zelfstandig ondernemerschap. De dienstverlening van De Hek Administratie & Advies richt zich met name op het Midden- en Kleinbedrijf. André heeft een kantoor in de eigen woning aan de Ekster 4. Hij heeft tevens de beschikking over een kantoorruimte aan de Rivierdijk 514 in Sliedrecht.

Ria Scholten

Een combinatie van persoonlijke betrokkenheid, vakkennis en een scherpe tariefstelling hebben ertoe bijgedragen dat André's klantenkring in de afgelopen jaren gestaag is gegroeid. ,,Zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven maken gebruik van mijn diensten", vertelt hij. ,,Hierbij kun je denken aan winkeliers en zzp'ers, maar ook aan bijvoorbeeld een schilders- of automatiseringsbedrijf. Dit maakt het werk erg afwisselend. Het contact met de klanten ervaar ik als bijzonder prettig. Ik heb dan ook absoluut geen spijt van mijn beslissing om een eigen bedrijf op te starten."

Ondernemers kunnen bij André terecht voor een breed dienstenpakket. ,,Het is mogelijk om de complete administratie voor een bedrijf te voeren", vertelt hij. ,,Niet alleen het jaarwerk, maar ook bijvoorbeeld de kwartaalcijfers geven de klant inzicht in het reilen en zeilen van zijn onderneming. Waar nodig kan dan tijdig worden bijgestuurd. Naast de financiële administratie kunnen de aangiften omzetbelasting en vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting door ons worden verzorgd. De gehele loonadministratie en de aangifte loonheffing nemen wij de klant eveneens graag uit handen."

André heeft het plan om de dienstverlening nog verder uit te breiden. Hij vertelt: ,,We overwegen om een ander softwarepakket aan te schaffen, dat de klant in staat stelt om mee te kijken in zijn administratie en/of zelf de dagelijkse boekingen te verrichten. Het opstellen van de tussentijdse rapportages en de jaarcijfers blijft uiteraard onze taak."

,,We denken graag mee over de toekomst van het bedrijf. Veel ondernemers vinden het prettig dat wij de vinger aan de pols houden", aldus André. ,,Zij kunnen hier ook terecht voor financiële en fiscale adviezen. Na het opstellen van de jaarrekening wordt het resultaat besproken. Samen met de klant kijken we naar punten die voor verbetering vatbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen de uitgaven en de inkomsten. Hierbij komt ook een stukje toekomstvisie om de hoek kijken. Is een bedrijf qua uitstraling nog wel up-to-date? Soms is het voor een eigenaar van een eenmanszaak gunstiger om voor een andere ondernemingsvorm kiezen."

,,Onze kennis van de fiscale wetgeving houden wij uiteraard op peil. Hierdoor kunnen wij de klant optimaal adviseren over de legale mogelijkheden om belasting te besparen", laat André weten. ,,Desgewenst verzorgen wij de directe contacten met de banken en de Belastingdienst. Zie voor uitgebreide informatie de website www.dehekadvies.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0184-617646 of 06-38891653."