• Aldi Nederland

Drukte van belang bij heropening Aldi

SLIEDRECHT De eerste klanten stonden vrijdagochtend al om half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Sliedrecht. Filiaalleider Patrick van Golverdingen opende samen met collega Nanda, die maar liefst 17 jaar in dienst is bij Aldi, officieel de winkel door het lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. ,,Het lijkt wel een veel grotere winkel,, aldus een vaste klant.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Binnen drie uur krasten 400 klanten prijzen weg van hete luchtfriteuses tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen een kwartier uitgereikt aan een verblufte vaste klant.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

,,Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Patrick van Golverdingen.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten druk bezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. 

Nadruk op verse producten In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

uurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Dit pand is zeer energiezuinig verbouwd. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled.

De winkel aan Rijnstraat 319 in Sliedrecht beschikt over zo'n 65 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur.