• Ria Scholten

Een andere kijk op wonen

Advertorial

SLIEDRECHT Sinds enkele weken biedt het pand van Hypozeker Nederland aan de Kerkstraat 4 tevens plaats aan Leo Zonnenberg Vastgoed en Hoogtefotografie. ,,Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van onroerend goed en de (tijdelijke) verhuur van woningen en bedrijfspanden in de Alblasserwaard", vertelt Leo. ,,Voor het vervaardigen van presentaties maak ik gebruik van een bijzondere tool, de hoogtefotografie."

Leo heeft zo'n dertig jaar branche-ervaring en is werkzaam geweest bij verschillende makelaarskantoren. Zes jaar geleden koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap. ,,Tot dusver heb ik met veel plezier vanuit mijn woning gewerkt met als enig nadeel het ontbreken van de kantoor/winkelfunctie", laat Leo weten. ,,Toen Ad Slieker mij aanbood om in dit fraaie pand een ruimte te betrekken heb ik die kans met beide handen aangegrepen." Ad: ,,Leo is net als ik een EHBO'er. De afkorting staat voor: eerlijk, helder, betrouwbaar en onafhankelijk. Hij past gewoon in ons plaatje van hardwerkende Alblasserwaarders. Zijn komst maakt ons dienstenpakket compleet."

,,De wijze waarop de te verkopen woning in beeld wordt gebracht vind ik heel belangrijk", aldus Leo. ,,De eerste indruk is nog altijd de beste. Hierbij speelt onder andere de hoogtefotografie een rol. Hiervoor maak ik gebruik van een speciaal statief dat een hoogte van twaalf meter kan bereiken. Een hoogtefoto geeft een beeld van de ligging van de woning, de tuin én de directe omgeving. Naast de fotobeelden wordt er een video gemaakt die op het YouTube kanaal wordt geplaatst. De woning wordt gepresenteerd in onze etalage en op verschillende landelijke internetsites, inclusief een complete presentatie op Funda. Wij werken met een full-service systeem, dat begint bij het in de verkoop nemen van de woning en pas wordt beëindigd na de sleuteloverdracht bij de notaris. Voor onze diensten brengen wij een scherp courtagetarief in rekening."

Leo is tevens actief als aankoopmakelaar. ,,De potentiële koper schakelt mij in voor de beoordeling van de woning, die hij op het oog heeft", legt hij uit. ,,Ook de onderhandelingen met betrekking tot het financiële plaatje neem ik hem graag uit handen. Een objectief waardeoordeel speelt hierbij een belangrijke rol."

Leo: ,,Op onze website www.leozonnenberg.nl is ons complete woningaanbod te vinden. Voor het delen van de meest actuele informatie maken wij gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar via 06-81925076.