• Ria Scholten

Een mooie, ruime showroom

SLIEDRECHT ZorgComfort Alblasserwaard is verhuisd. De vertrouwde showroom naast de brandweerkazerne is verruild voor een ruimer pand rechtstreeks aan de Middeldiepstraat. Klanten kunnen er terecht voor Sta-Op-Stoelen, scootmobielen, rollators, diverse soorten kussens, zorgbedden, sanitaire hulpmiddelen en zorg- en hulpartikelen. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte is pedicure/oncologisch voetzorgverlener Ingrid Smit werkzaam.

door Ria Scholten

Licht en transparant zijn de sleutelwoorden die op de nieuwe showroom van toepassing zijn. ,,Wij kunnen op het gebied van hulpmiddelen het totale concept aanbieden. Het is mooi dat wij nu meer winkelruimte hebben om onze klanten een nog uitgebreider assortiment te laten zien", vertelt eigenaar Edwin Struijk.

,,Scootmobielen zijn in vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar", laat Edwin weten. ,,Hiermee spelen wij in op het feit dat iedereen anders behuisd is. Bij de aanschaf dient terdege rekening te worden gehouden met de beschikbare ruimte. Wij bieden scootmobielrijders een pakket aan dat bestaat uit pechhulp onderweg, een WA-verzekering en reparatie en onderhoud. Daarnaast kan ik melden dat wij de lichtste rollator ter wereld in ons assortiment hebben. Hij is vervaardigd van carbon en weegt slechts 4,9 kilogram."

Edwin vertelt verder: ,,Daarnaast hebben wij een mooie collectie Sta-Op-Stoelen, waarvan een aantal modellen is uitgerust met een kantelfunctie voor extra comfort. Veel mensen zitten graag aan de eetkamertafel om te handwerken of te puzzelen. Voor hen heb ik goed nieuws, want het aanbod is recent uitgebreid met de Sta-Op-Eetkamerstoel. Voor beide uitvoeringen geldt dat wij een mooi product kunnen leveren, waarvan de klant jaren plezier kan hebben en dat ook nog voor een reële prijs. Zie ook www.sta-op-stoel-winkel.nl."

,,Graag wil ik de aandacht vestigen op onze beddencollectie en dan met name de levensloopbestendige uitvoering. Dit betekent dat het bed er 'normaal' uitziet, maar wel is voorzien van een aantal extra's waaronder een hoog-laag functie. Veel mensen hebben moeite met zitten. Voor hen hebben wij een ruime keuze in zit- en rugkussens, luchtkussens en antidecubitus kussens. Het noemen waard is ook onze collectie elastische schoenen voor dames en heren."

Een speciale ruimte biedt plaats aan een uitgebreid assortiment sanitaire hulpmiddelen zoals incontinentiemateriaal, een opklapbaar douchezitje en toiletbeugels. ,,Er is veel behoefte aan deze materialen om de veiligheid tijdens het douchen en het toiletbezoek te waarborgen", laat Edwin weten. ,,Het mooie van ons werk is dat wij mensen, die met een bepaald probleem bij ons binnenstappen, door onze kennis in aanraking kunnen brengen met artikelen waaraan zij zelf niet hebben gedacht. Daarnaast kunnen onze klanten gebruik maken van onze aan-huis-service.

Zie voor uitgebreide informatie www.zorgcomfort-alblasserwaard.nl en de Facebookpagina. Telefoon: 0184-411611.