Een totaal nieuwe wellnesservaring

SLIEDRECHT In de showroom van Loodgietersbedrijf Simon aan de Kerkbuurt 224 staat een bijzondere douchecabine. ,,We laten belangstellenden graag kennismaken met Xtreme Wellness van Sealskin", vertelt Ronald Hobbel. ,,Dankzij de unieke technologie achter dit systeem kun je vijftien minuten lang douchen en gemasseerd worden door 4.500 liter water met gebruikmaking van slechts 40 liter."

Door Ria Scholten

,,Loodgietersbedrijf Simon is al ruim dertig jaar officieel Sealskin dealer", vertelt Ronald. ,,Wij vinden het bijzonder dat wij als Exclusive Partner van deze fabrikant de nieuwe generatie wellness douches als een van de eersten in onze showroom mochten plaatsen. De Dalice staat voor een totale douchebeleving, waarbij de extreme kracht van water op nummer één staat. De ervaring heeft ons geleerd dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een moment voor zichzelf. Zij willen zich even terugtrekken uit de hectiek van alledag en in een rustige omgeving genieten van een stukje ontspanning. Wellness gaat een stap verder dan ontspannen in bad liggen."

Ronald legt enthousiast uit welke mogelijkheden de Dalice te bieden heeft: ,,Na het conventionele douchen wordt er via een warmte en water terugwinsysteem veertig liter schoon water opgeslagen en krachtig rondgepompt door de massagejets. Ze zijn gericht op de drukpunten van het lichaam. Deze technologie maakt de hydromassage gemiddeld vier keer krachtiger dan een andere massagesysteem. Échte massage dus, zoals de mensen gewend zijn bij de masseur of fysiotherapeut. Dit is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens heel gezond. Naast de massage, die de spieren soepel maakt en spanningen verlicht, biedt de Dalice nog verschillende andere mogelijkheden, zonder dat er heel veel water wordt gebruikt. Hierbij kun je denken aan stoom, geur en kleur."

,,De voorbereiding voor de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Stationsweg 70 zijn in volle gang", vertelt Ronald verder. ,,Het zou dan ook logischer zijn geweest om dit prachtige systeem op die locatie te introduceren. We vinden het echter zo'n mooi product dat we er toch voor hebben gekozen om de opstelling werkend in onze showroom te presenteren. Mits er voldoende ruimte is kan de douchecabine in een bestaande badkamer worden geplaatst. Tegelen is niet nodig, want de opstelling wordt compleet geleverd. Water, stroom en een afvoer dienen uiteraard wel voorhanden te zijn. Wie nu al benieuwd is naar wat de kracht van 4.500 liter water in vijftien minuten voor hem of haar kan betekenen kan een kijkje nemen op www.xtreme-wellness.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om de werking van de Dalice in onze showroom te demonstreren."

Ronald en zijn collega's houden iedereen graag op de hoogte van de vorderingen bij het inrichten van de nieuwe showroom. Het is mogelijk om die te volgen via Facebook en Twitter (@OokDatIsSimon). Zie voor uitgebreide informatie over het bedrijf de website www.simon.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-419377."