Eerste etage bij Decolicious een feit

SLIEDRECHT Decolicious is sinds de opening van de woonwinkel aan de Kerkstraat 9 druk bezig geweest de bovenverdieping om te toveren tot sfeerkamers. Deze eerste verdieping is nu klaar en dat wordt gevierd. Op dinsdag 8 maart is er van 19:00 tot 21:00 een V.I.P.-koopavond, waarbij iedereen gastvrij wordt ontvangen met een hapje en een drankje.

Tijdens de V.I.P.-avond wordt de nieuwe lentethee van TeaMoments, genaamd 'Romance', gepresenteerd. Tea Moments is er ook om advies te geven over hun natuurlijke theesoorten die bij Decolicious worden verkocht.

Verder verkoopt Decolicious onder meer bijna de hele nieuwe collectie van Riviera Maison, de matte krijtverf Painting The Past, diverse soorten vloeraankleding (laminaat, pvc,vinyl, tapijt en karpetten) en raamaankleding (vitrage en overgordijnen, houten jalouzieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé en duette, duo-rolgordijnen en shutters).

Op alle accessoires geeft Decolicious tijdens de V.I.P.-avond tien procent korting (met uitzondering van schilderijen, cadeaubonnen en textiel) en bij besteding op deze avond vanaf €25.00 ontvangt de klant een goodiebag.

Decolicious is te vinden aan de Kerkstraat 9 in Sliedrecht. Telefoon: 0184-778512. Website: www.decolicioussliedrecht.nl. Facebook: www.facebook.com/decolicioussliedrecht.