• Marieke de Ruijter

Event Thuis in de regio bij Van Wijngaarden

SLIEDRECHT Bij Van Wijngaarden Super Safe in Sliedrecht vond vrijdag 29 september het event Thuis in de regio plaats. Van Wijngaarden organiseerde dit evenement vanwege het 30-jarig jubileum. Velen maakten gebruik van de uitnodiging.

De genodigden werden via een 130 meter lange rode loper door het gehele pand geleid waar zij konden kennismaken met de werkzaamheden van Van Wijngaarden. Verder waren er tal van activiteiten in de bedrijfshal en in de tent naast het pand. Er was een bierproeverij, een racecompetitie, een megagroot dartspel en een karikaturist was aanwezig om de bezoekers te tekenen. Voor de aanwezige kinderen was er een springkussen aanwezig. Een cabareteske muziekgroep zorgde voor de muzikale begeleiding.

Ondernemers Peter Van Wijngaarden en Johan de Ruiter kijken tevreden terug op het event. ,,De regiofunctie en de relatiegerichtheid die wij met het gehele team van Van Wijngaarden Super Safe voor ogen hebben wordt met zoveel belangstelling zeker bevestigd. En dat is iets om dankbaar voor te zijn maar vooral ook om vast te houden voor de toekomst!"