Inloopavond Orchis uitvaartzorg

SLIEDRECHT Orchis uitvaartzorg houdt maandag 7 maart vanaf 19.30 uur weer een inloopavond. Deze maandelijks bijeenkomsten worden georganiseerd om meer te bieden dan het verzorgen van een uitvaart alléén en om in te spelen op de vraag van deze tijd. ,,Dienstverlening in de breedste zin van het woord. Dit staat bij ons hoog in het vaandel", licht de uitvaartverzorger toe.

Aanwezigen kunnen op deze avonden terecht met alle mogelijke vragen en opmerkingen over de uitvaart. Vrijblijvend een kijkje nemen in het rouwcentrum aan de Molendijk 69 kan ook. De koffie staat klaar. ,,Met deze maandelijkse avonden kunnen we in alle rust uw wensen bespreekbaar maken. Ook als u ergens anders verzekerd bent, bent u welkom op deze avond. Wij kunnen namelijk een uitvaart verzorgen ongeacht waar uw verzekering is afgesloten. Deze wetenschap kan voor u de vrije keuze voor een uitvaartverzorger makkelijker en persoonlijker maken."

Orchis komt desgewenst ook vrijblijvend en kosteloos bij de mensen thuis om de wensen te bespreken. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via 0184-701200. Ga voor alle informatie naar www.orchisuitvaartzorg.nl. Orchis uitvaartzorg is drager van het keurmerk Persoonlijke Uitvaartzorg.