• Ria Scholten

Kom langs voor een oogmeting 3.0

Advertorial

SLIEDRECHT Floris Frenzen, eigenaar van Sjeun Optiek op de Kerkbuurt, hoopt zaterdag 15 december vijftig jaar te worden. Reden voor een feestje, dat hij ook samen met de klanten wil vieren. Hij vertelt: ,,Wij trakteren hen tijdens deze derde en laatste actiemaand wederom op een aantrekkelijke actie met maar liefst 100 euro voordeel in de vorm van een gratis DNEye Upgrade."

door Ria Scholten

,,Samen met onze glasleverancier Rodenstock werken we continu aan de vraag hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn", vertelt Floris. ,,Wij willen hen graag optimaal adviseren op het gebied van brillenglazen zodat zij nóg comfortabeler en scherper kunnen zien. Sinds enkele dagen staat er in onze winkel een uniek apparaat, de DNEye Scanner, die we voor de duur van één maand te leen hebben van glasleverancier Rodenstock. Met behulp van dit revolutionaire instrument worden de ogen gedurende maximaal 90 seconden gescand met een onschadelijke lichtstraal waarbij er maar liefst 1.200 hypernauwkeurige metingen worden verricht. De scanner bepaalt de sterkte voor veraf en nabij en de bijbehorende individuele pupilgrootte."

,,Dit betekent dat we nóg meer maatwerk kunnen leveren dan voorheen mogelijk was", legt Floris uit. ,,Al deze meetgegevens gebruiken we namelijk om de brillenglazen nog nauwkeuriger te slijpen met behulp van de meest geavanceerde DNEye slijptechniek. Het resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met een ongekende scherpte en helderheid. De ogen hoeven zich bovendien minder in te spannen. Vermoeide en prikkende ogen zijn verleden tijd en de drager is overdag én 's nachts verzekerd van optimaal zicht."

,,Wij nodigen iedereen uit om in de decembermaand een afspraak te maken voor een kosteloos oogonderzoek met de DNEye Scanner. De meting is gratis. De meerprijs voor een set glazen bedraagt 100 euro. Dit bedrag nemen wij in december voor onze rekening."

Meer informatie via www.sjeun.nl of 0184-412856.