• Ria Scholten

Kookdemo bij KPS Keukens

Advertorial

SLIEDRECHT Bij KPS Keukens aan de Prisma 100-B3 wordt zaterdag 17 november een kookdemonstratie gehouden. Een chef-kok van Bosch geeft uitleg over de kwaliteitsapparatuur van deze fabrikant en dan in het bijzonder over de stoom-bakoven. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 16.00 uur welkom in de showroom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de mogelijkheden van deze geavanceerde oven.

door Ria Scholten

,,De combimagnetron is in ons land nog steeds het populairst, maar de stoom-bakoven wint steeds meer terrein", vertellen de eigenaren Sander Scheurwater en Tony de Bruin. ,,De chef-kok informeert de bezoekers over de vele mogelijkheden die deze apparatuur te bieden heeft. Uiteraard mag er ook worden geproefd. Eten dat in hete stoom wordt bereid, is niet alleen heerlijk sappig en mals, maar ook gezonder. Smaken, vitamines en mineralen blijven behouden. Bijzonder is dat er tegelijkertijd op drie niveaus kan worden gekookt zonder dat de geuren van de verschillende gerechten zich met elkaar vermengen. Een ander pluspunt is dat er dankzij de geïntegreerde watertank geen directe wateraansluiting nodig is."

,,Daarnaast bieden wij de gelegenheid om kennis te maken met een aantal actuele snufjes op kookgebied. Hierbij kun je denken aan de kookplaat met geïntegreerde afzuiging en de Quooker Cube waar je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit kunt halen."

Sander en Tony kijken met veel voldoening terug op de afgelopen jaren. ,,Volgend jaren hopen we ons 10-jarig bestaan te vieren", laten zij weten. ,,Het bedrijf heeft een gestage groei doorgemaakt. Ons team is in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid en telt nu zeven personen. We verkopen nog steeds kwaliteitskeukens van Nederlands en Duits fabricaat en doen nog steeds zaken met de partners waarmee we indertijd gestart zijn. Uiteraard volgen ook wij de nieuwste keukentrends. We zien momenteel naast het vertrouwde wit en offwhite ook veel zwart en antraciet in combinatie met hout. De klant vindt hier alle stijlen, van klassiek en landelijk tot strak en modern."

Tony vertelt: ,,Naast particulieren mogen we ook veel bedrijven tot onze klanten rekenen. Wij werken samen met diverse spelers op de projectenmarkt. Bij diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten in de wijde omtrek leveren wij de keukens voor deze woningen. Op tijd leveren en monteren volgens onze eigen hoge kwaliteitsnorm is voor ons een pré. De sleutel tot ons succes? De van mond tot mond reclame doet zijn werk, maar ook de laagdrempeligheid van onze zaak. Mensen stappen hier gemakkelijk binnen."

,,Naast het leveren en monteren van nieuwe keukens zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van bestaande keukens en in het vervangen van koelkasten, vaatwassers, kookplaten en andere keukenapparatuur", aldus Sander. ,,Door het monteren van nieuwe fronten, een nieuwe handgreep of een nieuw werkblad krijgt een keuken een totaal nieuwe uitstraling. Zie ook www.kpskeukens.nl en onze Facebookpagina."