• Het team van Lukoil De Peulen is er klaar voor!

    Eigen foto

Lukoil De Peulen is verhuisd

Advertorial

H'VELD-G'DAM Servicetankstation Lukoil De Peulen is op 31 augustus verhuisd van de Industriestraat 1 naar de Peulenlaan 261. ,,Het aantal pompeilanden is uitgebreid naar vier en ons dienstenpakket is stuk completer geworden", vertelt onderneemster Conny Beckerman. ,,Om iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn is het team uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers."

door Ria Scholten

Conny heeft vijftien jaar branche-ervaring en is sinds vijf jaar franchisenemer bij Lukoil. ,,Het leukst aan mijn werk vind ik de omgang met onze vele trouwe klanten", laat zij weten.

,,We nemen graag de tijd voor een praatje en steken waar nodig een helpende hand toe bij het tanken en het bedienen van de wasstraat. Dit wordt bijzonder gewaardeerd. De belangrijkste reden voor de verhuizing is de gunstige ligging van het nieuwe tankstation parallel aan Rijksweg A15. We zijn blij met onze nieuwe wasstraat, die de klant de keuze biedt uit een breed scala aan wasbeurten. Naast de gebruikelijke betaalwijze (een kaartje kopen en vervolgens een code intoetsen) is het nu ook mogelijk om contactloos te betalen.
Daarnaast zijn er twee wasboxen gerealiseerd, waar de klant zijn auto zelf een wasbeurt kan geven. Twee stofzuigers en een luchtunit maken het aanbod compleet. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 07:00 tot 21:00 uur en zondag van 08:00 tot 21:00 uur."

VERSE PIZZA'S Conny vertelt verder: ,,Naast de reguliere producten kunnen wij onze klanten nu ook heerlijke vers afgebakken belegde broodjes en (warme) hartige snacks uit onze Perszè bakery aanbieden. Voor de lekkere trek verkopen we verschillende soorten koeken, donuts en appelflappen, desgewenst in combinatie met een beker geurige koffie van het merk Chaqwa gemaakt van Arabica bonen van de hoogste kwaliteit. Uniek voor de regio zijn onze verse pizza's, die in drie minuten in onze steenoven worden bereid. De klant heeft de keuze uit meerdere toppings. Wie ter plekke van een consumptie wil genieten kan zowel binnen als buiten aan een tafeltje plaatsnemen."

HET KWARTJE VAN CONNY ,,Met ons team willen we het onze klanten ook op de nieuwe locatie optimaal naar hun zin maken", aldus Conny.

,,We willen aan de verhuizing graag een feestelijk tintje geven. Onze actie 'Het kwartje van Conny' van 7 september wordt komende zaterdag de 14e wegens succes geprolongeerd. Tussen 10:00 en 16:00 uur geven wij per liter brandstof maar liefst een megakorting van 25 eurocent op de landelijke adviesprijs. Diezelfde zaterdag wordt onze carwash officieel geopend door Rob Kamphues. Iedereen kan die dag tegen betaling van 2,50 euro, door middel van een wasprogramma naar keuze, zelf ervaren hoe blinkend schoon zijn auto in onze carwash wordt. Verder kunnen de bezoekers zich heel even Max Verstappen voelen in onze Formule 1 simulator. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen."