• Ria Scholten

Nieuwste trends bij 't Kleurhuys

SLIEDRECHT Bakker Kleur & Sfeer uit Hardinxveld heeft sinds juni van dit jaar een tweede vestiging. Op zoek naar een eigentijdse look voor plafond, wand of vloer? Kom dan eens langs bij 't Kleurhuys aan de Prisma 81 voor een vakkundig advies. Eigenaar Henk Bakker heeft nog meer nieuws te melden: ,,Sinds 1 januari van dit jaar is Dirk Nugteren medevennoot van Bakker Meesterschilders, dé partner op het gebied van hoogwaardig schilderwerk.

door Ria Scholten

,,Bakker Meesterschilders was aanvankelijk gevestigd in de kelder van onze winkel aan de Buitendams 56", vertelt Henk. ,,We groeiden daar uit ons jasje. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand met ruimte voor uitbreiding van onze bestaande activiteiten met exclusieve wand-, vloer- en plafondafwerkingen. Uiteindelijk viel ons oog op dit fraaie pand op een steenworp afstand van Intratuin en Praxis. Het team van Bakker Meesterschilders bestaat uit zeven vakbekwame medewerkers, van wie er verschillende al lange tijd bij ons in dienst zijn. Zij hebben de Prisma als thuisbasis."

,,De materialen in de showroom geven een goed beeld van de laatste trends", vertelt Dirk. ,,Wie aan een plafond een totaal nieuwe uitstraling wil geven vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment sierlijsten en rozetten. Ze zijn uit voorraad leverbaar en kunnen eenvoudig worden aangebracht. De mensen kunnen bij ons tevens terecht voor de exclusieve wandafwerking van Pure & Original, die leverbaar is als krijtverf, kalkverf en Marrakech Walls. De laatstgenoemde verf wordt na het aanbrengen met een spatel afgewerkt. Daardoor ontstaat er een decoratieve betonlook."

Henk vult aan: ,,Voor de badkamer verkopen we een ander product dat waterbestendig is en ongeveer hetzelfde effect geeft. Het kan over bestaand tegelwerk, zowel op de wand als op de vloer, worden aangebracht en is tevens geschikt voor het afwerken van aanrechtbladen. De verf van Pure & Original is leverbaar in 140 kleuren, die allen uit voorraad leverbaar zijn. De genoemde materialen geven niet alleen aan een woning een totaal nieuwe uitstraling, maar zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven en winkels. De Pure & Original producten zijn voor de doe-het-zelver verkrijgbaar in onze shop en in de webshop www.pureandoriginalshop.nl. Wie het niet ziet zitten om zelf aan de slag te gaan kan de klus door onze schilders laten klaren."

,,De door ons verkochte materialen passen in een klassiek, landelijk en modern interieur", laat Dirk weten. ,,Wij verkopen ook eiken en stalen deuren met een stoere, industriële look, die naadloos aansluit op onze overige producten. Graag willen wij benadrukken dat 't Kleurhuys een uniek assortiment heeft. Het is een aanvulling op het aanbod van Bakker Kleur & Sfeer." De showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Telefoon: 0184-701595. Zie www.meesterschildersbakker.nl en www.kleurhuys.nl, Facebook/Instagram.