• Eigenaresse Jolanda Dekker van BROWNEYES.

    BROWNEYES

Ombre brows is de nieuwste trend

SLIEDRECHT In het moderne en sfeervolle pand aan de Thorbeckelaan nummer 75 staat het schoonheidsinstituut. Met 5 professionele behandelruimtes zorgt het team voor een totaal beleving en volgen zij de nieuwste trends.

Sinds 2 jaar is de eyebrowbar een nieuwe en drukbezochte trend bij BROWNEYES, vertelt eigenaresse Jolanda Dekker. ,,Bij de eyebrowbar werken we met een aantal technieken die voor ieder individu een unieke wenkbrauw maken. In plaats van een identieke wenkbrauwvorm te plaatsen, kijken we naar de gezichtsvormen en in combinatie met de wensen van de klant creëren we een persoonlijke uitdrukking die past bij het gezicht. Ik plaats inmiddels meer dan 15 jaar (semi)permanente make-up, maar de entree van de nieuwste ombrebrows geeft wel weer een nieuwe dimensie aan het vak."

Jolanda vertelt verder: ,,Zo zijn er nu 3 prachtige technieken mogelijk namelijk: microblading (hairstroke), waarbij we haartjes naschetsen als er weinig eigen haartjes zijn; powder brows, een gepoederde wenkbrauw, voor een heel subtiel effect; ombre brows, Een subtiele poederige aanzet met strak puntje 'de nieuwste trend'. Met deze 3 technieken kunnen we heel specifiek kijken naar de wensen van de klant om de perfecte wenkbrauw te plaatsen."

BROWNEYES is aangesloten bij de ANBOS en GGD waardoor er regelmatig een strenge check wordt gedaan wat betreft hygiëne-eisen, bijscholing, diploma's en pigmenten die gebruikt worden.
Voordat een (semi)permanente make-up geplaatst wordt, is er een uitgebreide intake om kennis te maken met het instituut en de specialiste. Zodra alle wensen bekent zijn, worden de wenkbrauwen voorgetekend in de gewenste vorm om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat en als deze geheel naar wens is, wordt de (semi)permanente make-up geplaatst. De kleur van de wenkbrauwen blijft een aantal jaar in de huid aanwezig en kan dan bijgewerkt worden of rustig aan vervagen als het niet meer gewenst is.
Voor mensen die twijfelen is bij de eyebrowbar ook een tijdelijke oplossing, met 'hennabrows'. Dit is een techniek waarbij naast de haartjes, ook de vorm van de wenkbrauwen op de huid wordt geverfd met henna, die dan zo'n 2 a 3 weken zichtbaar blijft. Perfect om eens te proberen en te kijken hoe het gezicht er uitziet met wenkbrauwen en vooral hoe gemakkelijk het 's ochtends is als je niet eerst de wenkbrauwen in vorm hoeft te tekenen.

Jolanda sluit af: ,,Een intakegesprek is altijd gratis en natuurlijk beantwoorden we dan alle vragen met een heerlijk kopje koffie of verse thee. Wie BROWNEYES volgt via Instagram of Facebook ziet regelmatig foto's voorbij komen van de eyebrowbar."

Bel 0184-633746 of mail naar info@brown-eyes.nl voor meer informatie.