• n.v.t.

Online kwalitatieve marketingmaterialen bestellen voor Sliedrechtse ondernemers

Het is onmogelijk om vandaag de dag als onderneming bekend te zijn zonder gebruik te maken van digitale technologie. Een website en sociale netwerken om maar wat te noemen, zijn gemakkelijke manieren om een bedrijf zowel regionaal als landelijk te promoten. Maar bij de inzet van marketing, om volledig te zijn, moeten de meer traditionele, offline hulpmiddelen zoals visitekaartjes of flyers zeker niet verwaarloosd worden. Ondernemers in Sliedrecht kunnen deze tools gebruiken om in de fysieke wereld lokale en regionale klanten te bereiken.

Er wordt wel eens gedacht dat het maken van kwalitatieve marketingmaterialen ingewikkeld is. Maar dat is onterecht. Er zijn tegenwoordig diverse online platsforms beschikbaar om online drukwerk te bestellen. Met slechts een paar klikken worden communicatiemiddelen zoals visitekaartjes en flyers ontworpen en besteld. Specificaties zoals het formaat, het aantal producten, als ook de kleuren, de kwaliteit van het papier, de afbeeldingen en teksten kunnen allemaal zelf gekozen worden. Op die manier wordt een product ontworpen in de huisstijl van de onderneming.

Offline marketingmaterialen – populaire tools
Een kwaliteitssite, een blog met veel abonnees, een actief sociaal netwerk. Als onderneming goed online aanwezig zijn is natuurlijk nodig. Maar hoe worden klanten bereikt die niet online aanwezig zijn? En hoe kunnen mensen op de hoogte worden gebracht van de te bezoeken website? Hoe kan de url onthouden worden? Dat is waar offline marketingmaterialen om de hoek komen kijken. Een voorbeeld zijn visitekaartjes die aan potentiële klanten uitgereikt kunnen worden en waarop alle contactinformatie opgenomen wordt. Er zijn ook offfline marketingtools die zeer geschikt zijn om reclame te maken voor specifieke evenementen. Is het tijd voor een uitverkoop? Word er deelgenomen aan een regionaal evenement waarvoor klanten uitgenodigd kunnen worden? Laat het weten met flyers die makkelijk in de wijk verspreid kunnen worden. Een folder is zeer geschikt om een bedrijf uitgebreid aan toekomstige klanten te presenteren. Rollup banners zijn bondgenoten om klanten naar een winkel te trekken en door kleine geschenken zoals een boodschappentas, een boekenlegger of een pen cadeau te doen met daarop natuurlijk de bedrijfsgegevens wordt actief aan klantenbinding gedaan.

Door de inzet van offline (print) communicatiemiddelen kunnen bedrijven eenvoudig een groot publiek bereiken dat geen toegang tot digitale media heeft of wil hebben. Het is een economische en duurzame oplossing voor regionale bedrijven die de lokale doelgroep willen bereiken. En mooi, hoogwaardig materiaal kan eenvoudig gepersonaliseerd en besteld worden door gespecialiseerde platforms te gebruiken voor online drukken.