Open huis bij Hof van Sliedrecht

SLIEDRECHT Hof van Sliedrecht aan de Lijsterweg houdt vrijdag 9 oktober tussen 15.30 uur en 19.00 uur open huis. Bezoekers krijgen een rondleiding en ontmoeten medewerkers en bewoners. Uiteraard onder het genot van een drankje en hapjes uit eigen keuken.

Hof van Sliedrecht biedt comfortabele en stijlvolle appartementen voor senioren. De bewoners hebben de beschikking over tal van faciliteiten die het leven veraangenamen. Bewoners leven volledig zelfstandig in een gezellige en veilige omgeving, omringd door bewoners met een vergelijkbare levenservaring. Wie incidenteel of blijvend zorg nodig heeft, krijgt die gewoon in het eigen appartement. Zowel voor het wonen als de services en faciliteiten hanteert Hof van Sliedrecht gunstige tarieven.

Directeur Geert Tieman: ,,Vorig jaar is onze ServiceResidentie grotendeels gerenoveerd. Dat komt ook tot uitdrukking in onze naam. Hof van Sliedrecht past perfect bij wat we willen bieden: royale huurappartementen waar seniorenstijlvol en onbezorgd zelfstandig kunnen wonen. Met comfort, veiligheid, gezelligheid en de zekerheid van zorg."

Kijk voor meer informatie op www.hofvansliedrecht.nl.