• Het team van Bosch Car Service AVS staat klaar om de klant van dienst te zijn.

    Eigen foto

Optimaal voorbereid de winter in

SLIEDRECHT Bosch Car Service AVS is gevestigd aan de Baanhoek 152 en houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van personen- en bedrijfswagens. Camperbezitters kunnen er terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan hun vakantiewoning op wielen. Ter kennismaking is iedereen in de week van maandag 26 november tot en met zaterdag 1 december welkom voor een gratis veiligheidscontrole.

door Ria Scholten

Autobedrijf Van der Stel en Auto Van Veen zijn in mei van dit jaar samengevoegd en hebben hun bedrijfsactiviteiten voortgezet onder de naam Bosch Car Service AVS. Hiermee is een flinke dosis kennis en kunde gebundeld. Eigenaar Paul van der Stel: ,,Wij zijn een universele garage. Dit houdt in dat alle merken auto's hier welkom zijn. Het feit dat wij aangesloten zijn bij Bosch Car Service zegt iets voor de kwaliteit die wij de klant te bieden hebben. Onze werkplaatstechnici gaan een aantal malen per jaar op cursus om hun kennis up-to-date te houden."

,,Wie zijn auto bij ons laat onderhouden en/of repareren behoudt de fabrieksgarantie, ongeacht waar de auto is gekocht", laat Paul weten. ,,Dit houdt in dat ook eigenaren van nieuwe auto's bij ons terecht kunnen. Zij zijn niet gebonden aan de dealer om hun fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en maken gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de garantie van kracht blijft. Hierbij komt de klant nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Indien de kosten hoger uitvallen dan voorzien, dan stellen wij de klant hiervan tijdig op de hoogte. Daarnaast verrichten wij onderhoud aan campers van alle merken. Dit geldt zowel voor de auto als voor de opbouw. Wij hebben eigen APK keurmeesters in dienst. Desgewenst kunnen wij de camper ophalen, ook als deze is stilgelegd."

Paul vertelt verder: ,,Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland met meer dan 400 aangesloten leden. Wij staan als Bosch Car Service bedrijf niet alleen garant voor een deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk. De mensen kunnen bij ons ook andere zaken voor hun auto regelen zoals de autoverzekering en autofinanciering. Voor een goede en betrouwbare gebruikte auto, die ook nog eens scherp geprijsd is, zijn ze hier ook aan het juiste adres. Het BOVAG-lidmaatschap zegt eveneens iets over de kwaliteit die de klant hier kan verwachten."

,,Wie volgende week langskomt voor de veiligheidscontrole kan er van op aan dat zijn voertuig daarna helemaal klaar is voor de winter. Onze werkplaatstechnici controleren onder andere de remmen, banden, accu en verlichting."

Zie ook de website www.autobedrijfvanderstel.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 0184-0184-414429.

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 08:30-17:00 uur, donderdag: 08.30-20.30 uur en zaterdag: 10:00-16:00 uur.