Overname ambachtelijke Schoenmakerij

SLIEDRECHT Schoen- en Sleutel Meesters neemt Vakschoenmakerij Bolle over aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Marco Bolle droeg per 6 april zijn vestiging over aan nieuwe eigenaar Wout Eggink en zijn team.

De dagelijkse leiding zal in handen komen van Patrick Bolle. Met 20 jaar ervaring als zelfstandig schoenmaker in Dordrecht is Patrick dé vakman om de zaak van zijn neef voor te zetten. Daarnaast zal Patrick ondersteund worden door Angelique Verhoef. Met haar verkoopervaring op het gebied van schoenverzorging en lederwaren vormen zij samen het perfecte duo. Dezelfde services en diensten als voorheen zullen worden aangeboden en waar mogelijk uitgebreid.

Schoen- en Sleutel Meesters is erg verheugd naast hun huidige vestigingen in Deventer en Leeuwarden Vakschoenmakerij Bolle in Sliedrecht aan hun portfolio toe te voegen. ,,Gezien de huidige ontwikkelingen naar meer duurzaamheid is het van belang dat de schoenmakerij zijn positie in het straatbeeld behoudt. Wie naar de schoenmakerij gaat is circulair bezig en dus hartstikke hip."