Sjeun trakteert op avondje uit

SLIEDRECHT Sjeun Brilspecialisten trakteert haar klanten op een gratis tweede kaartje van een avondje uit. Mensen die met zijn vieren gaan krijgen met deze '2for1 entertainment voucher' zelfs twee kaartjes gratis.

,,Sjeun Brilspecialisten houdt ervan om u een glimlach op het gezicht te toveren. Meestal doen we dat door u weer perfect zicht te geven en u er weer stralend uit te laten zien met een nieuw montuur op uw neus. Maar dit keer gaan we nog een stapje verder", zegt Hans Wessels van Sjeun. ,,U kunt uw nieuwe bril nu helemaal goed testen tijdens een avondje uit. Of u nu met uw (klein)kinderen naar Thomas de Stoomlocomotief wilt, of wilt meezingen met René Froger in de Nacht van Holland, het tweede kaartje krijgt u gratis van Sjeun Brilspecialisten."

Met de 2for1 entertainment voucher kunnen de klanten van Sjeun zelf kiezen uit een groot aanbod van musicals, concerten, evenementen en verschillende dagjes uit. Op de speciale website staat altijd het actuele aanbod die constant vernieuwd wordt met de nieuwste voorstellingen. Daarbij gaat het altijd om de beste plekken op ring 1 en 2. Van Elvis de Musical show tot Rapunzel de Musical, maar ook een dagje Efteling of een drift- en stuntcursus volgen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de actie en meer willen weten over de voorwaarden kunnen een bezoekje brengen aan Sjeun Brilspecialisten aan de Kerkbuurt 91 in Sliedrecht.