Start verkoop 37 woningen Sliedrecht drukbezocht

SLIEDRECHT Gebroeders Blokland is donderdag 18 oktober met het project de Symfonie in Sliedrecht in verkoop gegaan. Gezinnen en stellen uit de regio werden door het complete verkoopteam en het technische team ontvangen op het kantoor van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam.

Bij de entree kreeg iedereen verse poffertjes uit een hele leuke poffertjestruck. Iedereen heeft een tasje meegekregen met een brochure, prijslijst en interesseformulier. Deze interesseformulieren kunnen tot uiterlijk donderdag 25 oktober ingezonden worden aan wonen@gebroedersblokland.nl waarna de woningen zoveel mogelijk op ieders voorkeur zullen worden toegewezen.

,,Geïnteresseerden die niet op de avond zelf aanwezig konden zijn, kunnen ook nog meedingen naar een woning in de Symfonie", vertelt verkoopmanager Roxanne van Kempen. Vanaf maandag 22 oktober komen de woningconfigurator en het interesseformulier ook op de website www.symfoniesliedrecht.nl beschikbaar. ,,De reacties op deze configurator zijn ontzettend positief. Iedereen vindt het heel handig en leuk om een bouwnummer al helemaal samen te kunnen stellen en direct inzicht in de mogelijkheden en kosten te krijgen."

De 37 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd in de wijk Baanhoek-West. Naar verwachting kan er gestart worden met de bouw medio 2e kwartaal 2019. Het project bestaat uit een drietal woningtypes voor gezinnen. Er komen 11 moderne eengezinswoningen, 16 jaren-dertig eengezinswoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Een woning in de Symfonie is mogelijk vanaf € 256.500,- VON en is volgens de nieuwe eisen voor nieuwbouw gasloos en door de combinatie van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen zeer energiezuinig