• NICO HERMANS PhotoGraphix
  • NICO HERMANS PhotoGraphix

Startersdag voor nieuwe ondernemers Drechtsteden

SLIEDRECHT Voor oriënterende starters en nieuwe ondernemers met een bedrijf tot drie jaar in de Drechtsteden wordt op dinsdag 22 maart een startersdag gehouden. Op het gratis evenement kunnen ze in contact komen met ruim 25 landelijke en regionale organisaties en overheden uit verschillende branches en sectoren die de starters verder op weg kunnen helpen. Het evenement vindt plaats in het Da Vinci College in Dordrecht, en wordt georganiseerd door Startersdagen.com in samenwerking met de Rabobank, de Belastingdienst en de gemeenten binnen de Drechtsteden.

Op de startersmarkt kan het gesprek aangegaan worden met ruim 17 experts en dienstverleners. Dit zijn landelijke en regionale partijen zoals de Rabobank, Belastingdienst en het BBIE en de gemeenten in de Drechtsteden, maar ook regionale bedrijven in diverse expertises zoals reclame, administratie, ICT, websiteontwikkeling, assurantiën, juridische dienstverlening en bedrijfsbegeleiding.

Na de markt volgen twee ronden met presentaties, seminars en workshops over onderwerpen als belastingregels, marketing, financieren, juridische regels, klanten vinden en binden, verbeteren van de (online) vindbaarheid, communicatiestrategie en het beschermen van idee en merk.

Het laatste onderdeel is de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ervaringen en kennis uit te delen.

De startersdag is voor iedereen die rondloopt met plannen om voor zichzelf te beginnen (pre-starters), in startfase zit (opstartende starters) en voor ondernemers met een bedrijf van 0 tot 3 jaar (jonge bedrijven).

De startersdag is op dinsdag 22 maart bij het Da Vinci College te Dordrecht. Geïnteresseerden zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een broodjesbuffet (optioneel) en een eerste bezoek aan de startersmarkt, het officiële programma start om 18:45 uur. Deelnemen aan de Startersdag is geheel gratis, met uitzondering van het optioneel afnemen van het broodjesbuffet en het nuttigen van consumpties.

Aanmelden kan via www.startersdagen.com/drechtsteden2016. Op deze website staat ook meer informatie over het programma, locatie, standhouders, seminars, workshops en presentaties en de sprekers tijdens het event.